سلام عزیزان دلم حقیقتش،خواستم فردا دستور رو بذارم دلم نیومد
ببینید من سیب زمینی رو میذارم خوب آبپز شه ، این سیب زمینی پوست نازکا که پودر میشن بعد آبپز عالیه
آبپز شدن با چنگال خوب لهشون میکنم با اویشن و نمک
برلی شکمش هم گوشت چرخی میشه مرغ ، سوسیس کالباس هر چیزی که ریز خورد بشه
من برای اینکه سالم باشه
گوشت چرخی رو با پیاز ریز خورد شده با روغن خیلیییییی کم تاکید میکنم روغن خیلی کم تفت میدم با ادویه دلخواه قارچ و فلفل دلمه هم ریز خورد میکنم بهش میزنم
حالا اندازه یک گردو یا بزرگتر هر جورد دوست دارید سیب زمینی بر دارید کف دست گود کنید و از،مواد داخلش بریزید ، پنیر پیتزاهم بریزیید خوب قلقلیش کنید که مواد داخل بیرون نیاد و گرد بشه
کل توپکا رو درست کردین بزارید ظرف بزارید فریزر
حالا تو یک طرف تخم مرغ ، تو یک ظرف آرد سفید ، تو یک ظرف هم ارد سوخاری بریزید و به هر کدوم ادویه ایی که دوست دارید بزنید
تخم مرع رو خوب بزنید بعد هم که توپکا اول تو ارد سفید بهد تخم مرغ بعد سوخار و در آخر در روعن داااااغه سرخ کنید ، تمامم
میدونم همتون کدبانویید و بلد بودین ولی من اینو سال ۹۳ اختراع کردم برای اونموقع تازه گی داشت😁
دوستتون دارم
ممنونم همراهمیم
امیدوارم دوست داشته باشید
باز هم سوالی بود در خدمتم